U kategoriji DOKUMENTACIJA postavljen je PROGRAM ODRŽAVANJA ZGRADE, NEHRUOVA 61, NOVI BEOGRAD za 2018.godinu koji je "uzurpatorska mafija"i neprincipijelna koalicija uspela "prilično" da opstruira, da isti ne bude masovno prihvaćen a time i postane praktično neizvodljiv u 2018.godini. Rezultat te okolnosti je i podnošenje ostavke Upravnika stambene zajednice sa ciljem da se što pre nađe regularno rešenje za održavanje zgrade. 

Upravnik stambene zajednice neće ispustiti priliku da kao i svaki vlasnik posebnog dela zgrade-stana, na sednici koju bude zakazao novi upravnik stambene zajednice, iznese stav prema uzurpatorima kakav je imao i pri sastavljanju ovog programa održavanja zgrade.

Inače sam pregled stanja zgrade i izrada Izveštaja na čemu je radio sada već bivši upravnik stambene zajednice trajao je 4 dana.

Izrada i koncipiranje Programa održavanja zgrade u 2018.god. prema pozitivnim zakonskim i podzakonskim aktima trajao je 7 radnih dana.

Na sav ovaj trud je pljunula "UZURPATORSKA MAFIJA", proglasila upravnika stambene zajednice lopovom i okorelim kriminalcem, uspela da obrlati stare i bolesne vlasnike posebnih delova zgrade i time praktično onemogući provođenje Programa održavanja zgrade u 2018.godini i naravno što im je bilo i prioritet da "nezgodni" upravnik stambene zajednice abdicira pre isteka mandata.

kraj decembra 2017.                                              ADMINISTRATOR